23 Aralık 2015 Çarşamba

Verdiğiniz Kiloların Kalıcı Olması İçin Ne Yapmalı

Verdiğiniz Kiloların Kalıcı Olması İçin Ne Yapmalı

0 507 344 74 73

Kilo verirken,  şikayet edilen en üzücü ve can sıkıcı durumlardan bir tanesi de şüphesiz ki verilen kiloları geri almak.
Onca emek, onca sıkıntı, onca uğraş sonucu verilen kilolar ne yazık ki bir süre sonra geri dönüyor. Hele bir de hızlı kilo verdi iseniz, o kilolar aynı hızla vücudunuza geri dönüyor.
Bu yüzden verilen kilolar sonrasında yediklerinize dikkat etmelisiniz ve hareketli yaşam kalitesinde olmalısınız. Aksi takdirde her ne kadar istediğiniz, hayal ettiğiniz kiloya düşmüş dahi olsanız, bu verdiğiniz kilolar kalıcı olmayacaktır.
Peki, verdiğimiz kiloları geri almamak için hangi yöntemlere başvurmalıyız?
 Verilen Kiloların Geri Alınmaması İçin Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar;
•           Öncelikle kilo verdiniz diye hemen kendinizi salmak, özgürce yemeye devam etmek yapılan en büyük yanlışlardan bir tanesi.
•           Hele ki hızlı kilo verenlerden iseniz, bu yaptığınız ile verdiğiniz kiloları fazlası ile geri alabilirsiniz.
•           Her ne kadar kilo vermiş olmanın verdiği bir rahatlık dahi olsa, eğer yediklerinize dikkat etmez ve günlük almanız gereken kalori miktarının üzerine çıkarsanız, ne yazık ki verdiğiniz kiloları geri alacaksınız.
•           Su içmeye devam edin, her gün en az 2,5 ila 3 litre su içmeniz, metabolizma hızınızı arttıracak böylece aldığınız kalorileri daha hızlı yakacaksınız.
•           Şekerli yiyeceklerden tıpkı kilo verirken yaptığınız gibi uzak durun,
•           Akşam geç saatlerde hiçbir şey yemeyin, uzmanlar akşam saat 18.00dan sonra meyve dahi yemeyi doğru bulmuyor. Ancak akşamları çok acıkır iseniz, bir tabak yoğurt ya da benzeri bir besin yiyebilirsiniz,
•           Spor yapmayı ihmal etmeyin, kilo verdiniz diye öyle hareketsiz yatmakla olmaz, hareketsiz kalmak, hiçbir şey yemeseniz dahi, metabolizma hızınızı yavaşlatacağından, kilo almanıza neden olacaktır.
Siz de yukarı da yazdığımız yöntemlere dikkat ederek, bu yöntemleri hayatınıza geçirir iseniz, verdiğiniz kilolar kalıcı olacaktır ve fit vücudunuzu korumanıza yardımcı olacaktır.


0 507 344 74 73

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder